Електронска адреса.
Ивана З.

Ивана З.

Центар, Скопје27 години5 години искуство

Специјален едукатор и рехабилитатор.
"-Обука за рана интервенција
-Обука за дислексија
-Приватни посети на центри во и надвор од државата"

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 5 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Универзитет

Институција: Институт за специјална едукација и рехабилитација, Филозофски факултет, Скопје

Специјалност: Дипл. Специјален едукатор и рехабилитатор

Јазици: Англиски, Македонски, Српски