Електронска адреса.
Мирјана Г.

Мирјана Г.

Аеродром, Скопје55 години8 години искуство

Возраст 53 години.
Искуство во чување на деца - лично.
Одговорна, стабилна личност, која искрено ги сака децата.
Желба за чување на деца од 1 - 4 годишна возраст, затоа што тоа е идеална возрасна граница за пренесување на основните човечки вредности. Доколку имате желба, Вашето дете да биде згрижено за време кога Вие не можете да бидете со него, исконтактирајте ме.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 8 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

 

До 4 деца

Образование

Универзитет

Институција: Факултет за туризам и угостителство - Охрид

Специјалност: Економист по туризам

Јазици: Англиски, Македонски, Српски