Електронска адреса.
Зорица Б.

Зорица Б.

Скопје56 години15 години искуство

Зорица е одговорна и посветена мајка. Професионална дадилка со големо искуство во грижа и нега на деца, од новороденчиња до школска возраст. Голем љубител на деца и поради тоа обожава да работи со нив. Долгогодишното искуство ја прави да биде исполнета во работата, толерантна и секогаш точна на работното место. Подготвена да се справи со сите предизвици во грижа и нега на деца и да им помогне на родителите да се чувствуваат сигурно и спокојно.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 15 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: Средно гимназиско училиште „Гоце Делчев“, Скопје

Специјалност: Соработник во воспитно – образовна работа

Јазици: Македонски, Српски