Електронска адреса.
Виолета А.

Виолета А.

Бутел, Скопје59 години9 години искуство

Дадилка со повеќегодишно искуство во работа со деца во семејства,и грижа за нив.Со завршен педагошки факултет се има стекнато со диплома за наставник по ликовно воспитување и со знаења од педагогија,,психологија и едукација.Најмала возраст за која се грижела е новороденче од 6.5 месеци.Личните карактеристики кои ги поседува се трпение,посветеност,точност, искреност,доверливост,одговорност.Особено и е важно да се воспостави коректен и искрен однос со семејството како би имале добра соработка и резултати во однос на општиот здравствен и интелектуален развој на децата.Во однос на припрема на оброци за децата добро и самостојно се справува со секакви предизвици во припрема на диетално мени,мени за деца со алергии и редовна вообичаена исхрана.Тука спаѓа и педагошка прва помош.Начинот на кој работи со деца е учење и растење низ игра,цртање и боење,метода каде што деца се најслободни да ги изразат своите чувства и емоции.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 9 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Стручно

Институција: Педагошка академија -

Специјалност: наставник по ликовно воспитување

Јазици: Англиски, Македонски, Српски