Електронска адреса.
Катерина С.

Катерина С.

Аеродром, Скопје40 години5 години искуство

Катерина е советник за родители, кој својот пат на професионално поле го започна за време на престојот во Соединетите Американски Држави (САД). Благодарение на лесната адаптибилност кон различни култури и мотивацијата за постојано учење, личен и професионален развој, како и стекнување нови искуства, имаше прилика да соработува со семејства од различни делови на САД. Семејства кои имаа слична потреба во однос на грижа, нега и едукација за нивните деца, но беа сосема различни во пристапот, индивидуалните барања, грижите кои ги споделуваа и резултатите кои ги очекуваа.
"Сертификат за учество во студиска посета на Република Хрватска за законски решенија за алтернативно згрижување и нега на деца, проект Алтернативно згрижување и нега на деца, 2017
Сертификат за Педијатриска прва помош, Министерство за образование и наука & British Council, 2017
Лиценца за неговател, Министерство за труд и социјална политика, 2015"

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 5 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Универзитет

Институција: Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Јазици: Англиски, Македонски