Електронска адреса.
Natali J.

Natali J.

Скопје30 години5 месеци искуство

Добар ден,
Барам работа да чувам детенце
Ми одговара скратено работно време 4-5 часа на ден, од понеделник до петок, во договор со семејството или по потреба и на повик доколку нема потреба семејството од секојдневен ангажман.
Имам работно искуство од 5 месеци, сметам дека можам непречено да ги извршувам работните активности.
Околу работна задача чување на деца дополнително искуство ми е чувањето на мојот двегодишен внук.
Познавање на англиски јазик, со возачка дозвола.
Исто така бидејќи е време на пандемија, верувам дека значи како информација да знае семејството дека сум прележала Ковид и исто така дека сум вакцинирана.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 5 m

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Универзитет

Институција: УКИМ Стоматолошки факултет

Јазици: Англиски, Македонски, Српски