Електронска адреса.
Билјана К.

Билјана К.

Скопје48 години7 години искуство

Моето име е Билјана, имам 48 години. Имам 7 годишно искуство во чување на деца од различна возраст. Можам да работам по флексибилно работно време, трпелива сум, знам да се снајдам и разберам со децата, меѓусебно да соработуваме, спремна сум да им помогнам во образовниот процес и едукативниот процес, можам да подготвувам оброци за децата, да излегувам со нив на прошетки и во паркови, можам да пазарувам и да помогнам со чистење. Комуникативна сум, спремна за договори и компромиси. До сега фамилиите во кои сум била дадилка на децата биле задоволни.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 7 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Јазици: Македонски, Српски