Електронска адреса.
teodora B.

teodora B.

Аеродром, Скопје24 години8-16 МКД за еден час

Jas sum Teodora Blazevska ziveam vo novo lisice i baram da cuvam deca za preducilisna vozrast i potoa inaku ziveam na ulicata fevruarski pohod broj 6/3
Kontakt
Imam zavrseno sredno za nuticionist.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Плаќа: 8-16 МКД за еден час

Дадилка: заинтересиран

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: Bebisiterka

Специјалност: Nemam

Курсеви: Курсеви за дадилки, Курсеви за прва помош

Јазици: Македонски, Српски