Електронска адреса.
Gordana A.

Gordana A.

Бутел, Скопје60 години16 години искуствоОд 134 МКД за еден час

Здраво! Моето име е Gordana. Барам работа со бебиња и од 2 години и 3,4,5,возраст.Јас имам 16 години искуство,со многу голема одговорност и љубов кон децата.Договорот е со родителите за се што треба да се работи околу дете, зависно од возраста. Живеам во населбата Бутел, Скопје. Ја чекам вашата порака. Моб. .

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 134 МКД за еден час

Дадилка: незаинтересиран

Искуство: 16 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование