Електронска адреса.
Александра Н.

Александра Н.

Аеродром, Скопје24 години5 години искуствоОд 200 МКД за еден час

Јас сум Александра (23 години), студирам Психологија и исто така имам 5 годишно искуство веќе со дечиња од најмала до најголема возраст (5 месеци до 8 години), барам работа со скратено работно време до најмалку 5 часа.
Се наоѓам во Аеродром, Мичурин.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 200 МКД за еден час

Дадилка: заинтересиран

Искуство: 5 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

 

До 6 деца

Образование

Средно

Јазици: Англиски, Македонски