Електронска адреса.
Лозинка.Заборавивте?
Adriana P.

Adriana P.

Кисела Вода, Скопје27 години2 години искуствоОд 200 МКД за еден час

Здраво! Моето име е Адриана и работам како графички дизејнер. Имам одлично познавање на англиски, опкружена со деца постојано и посветена на работата. Барам работа за чувар на бебиња Имам 2 години искуство. Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 200 МКД за еден час

Дадилка: незаинтересиран

Искуство: 2 години

Чување деца

 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Јазици: Англиски, Српски