Електронска адреса.
Raccy N.

Raccy N.

Скопје30 години2 години искуство

Здраво! Моето име е Радица. Имам 30 год.Барам работа како дадилка,имам две ќеркички на возраст од 2 год. и освен што се моја љубов и најголемата причина за радост и среќа,тие се моето искуство околу дечиња.Студент сум на Педагошки фак.во мирување и оттука поседувам вештини за едукација со големи дечиња.Живеам во Скопје.Тел за контакт 077 886 413

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Дадилка: незаинтересиран

Искуство: 2 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование