Електронска адреса.
Sonja B.

Sonja B.

Скопје0 години9 години искуство

Здраво! Моето име е Соња. Барам работа за грижа,анимација и воспитување дечиња Имам долгогодишно искуство,непушач сум и моето место на живеење е во нас.Хром,Скопје. Ја чекам вашата порака или јавете се на тел.бр.078 378-758

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: заинтересиран

Искуство: 9 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно