Електронска адреса.
Симонида З.

Симонида З.

Скопје0 години5 години искуствоОд 150 МКД за еден час

Моето име е Симонида. Имам 54 години. Барам работа како дадилка а исто така нудам помош при учење. Одговорна и посветена. Ми одговара и скратено работно време. 071/728-399

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Плаќа: Од 150 МКД за еден час

Дадилка: заинтересиран

Искуство: 5 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Универзитет

Јазици: Англиски, Македонски, Руски