Електронска адреса.
Ирена С.

Ирена С.

Аеродром, Скопје2 години6 години искуство

Јас сум личност, која пред се ги сака децата и сака да работи со нив. Да ги изведувам на прав пат, да ги воспитувам, да ги учам, да се грижам за нив, бидејќи работата ме исполнува, како и детската смеа. Клучните фактори за успех во мојата идна професија се: љубопитност, упорност, трудољубивост, способност за работа во тим, индивидуалост, креативност.
Применување на концепт „Учење преку игра“, Планирање и организирање игри, рекреација, забава и други активности со деца, Поддршка на самодовербата, индивидуалноста и независноста на детето
Во приватната градинка се работев, како воспитувач, помагав на колешки од поголемата група, чистев. работев по 8 саати. Моите работни задачи беа околу децата, да ги анимирам, да се играм со нив, да им читам приказни...

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 6 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Стручно

Институција: Педагошки факултет

Специјалност: Дипломиран професор по предучилишно воспитание

Јазици: Англиски, Македонски