Електронска адреса.
Петра Ѓ.

Петра Ѓ.

Аеродром, Скопје53 години5 години искуство

Имам голема желба за работа со деца. Ме исполнува самата работа. Немам големо искуство, меѓутоа мајка сум на две возрасни ќерки.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 5 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: Трговско средно училиште

Специјалност: Трговец

Јазици: Македонски