Електронска адреса.
Emilija N.

Emilija N.

Скопје20 години3 години искуство

Здраво! Моето име е Емилија. Имам искуство со чување на деца. Студент сум на Медицинскиот факултет, насока логопедија. Сакам да работам со деца, креативна сум и би го исполнувала нивното слободно време. Можам да ги подучувам и да им помагам околу обврските со училиште. Поради моето образование работно време треба да е флексибилно. Ја чекам вашата понуда!

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Дадилка: незаинтересиран

Искуство: 3 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Курсеви: Курсеви за прва помош