Електронска адреса.
Катерина С.

Катерина С.

Аеродром, Скопје55 години15 години искуство

Сакам да го споделам моето искуство како родител на две возрасни деца и 15 годишно искуство на грижа и нега на деца од 6 месеци до 7 години. Одгледувањето деца е дефинитивно една од најтешките и најодговорните работи, но воедно и најкорисната работа која носи многу радост. Се надевам дека моето искуство како родител и дадилка ќе им помогне на малите деца и нивните родители да се чувствуваат безбедно и полесно да го поминат овој период од животот кој е вистински предизвик за сите.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 15 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

 

До 7 деца

Образование

Средно

Институција: ЕМУЦ "Никола Тесла" - Скопје

Специјалност: Систем оператор

Јазици: Англиски, Македонски, Српски