Електронска адреса.
Билјана Б.

Билјана Б.

Бутел, Скопје43 години12 години искуство

"Имам 12 годишно искуство со грижа, нега и едукација на деца на странски државјани, на возраст од новороденче до 14 години. Сертификати од САД амбасада за завршен курс по прва помош и безбедност.
Грижата за деца е работа која ме исполнува и со љубов ја работам. "
Работно време 14:00-19:00/21:00, земање од училиште посетување на часови по балет, пиано, виолина, едукација, читање книги, домашни задачи, вечера, туширање и заспивање по потреба.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 12 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

 

До 14 деца

Образование

Средно

Курсеви: Курсеви за прва помош

Јазици: Англиски, Македонски, Српски