Електронска адреса.
Катерина Т.

Катерина Т.

Скопје25 години

Барам работа со скратено работно време. Бебиситерка со претходно работно искуство со чување на деца од 1 и пол до 4 год. возраст . Имам 23 години.
Идентификување развојни фази кај детето и поттикнување на потенцијали, Применување на концепт „Учење преку игра“

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

 

До 4 деца

Образование

Универзитет

Институција: Педагошки факултет

Јазици: Македонски