Електронска адреса.
Анка Р.

Анка Р.

Гази Баба, Скопје58 години10 години искуство

Имам долгогодишно искуство во чување деца од 8/9 месечна возраст па до поаѓање на училиште. Точна сум, совесна, истрајна и лесно прилагодлива на нова средина.
Целосна грижа за дете, со подготовка на оброци, прошетки надвор, воспитување и едукација низ игра, итн.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 10 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: СУГС Марија Кири Склодовска

Јазици: Англиски, Македонски, Српски