Електронска адреса.
Елеонора Н.

Елеонора Н.

Скопје26 години4 години искуство

Специјален едукатор и рехабилитатор.
Работно искуство 3 години како образовен асистент и работам веќе 1 година во приватен центар ( ннс неопределено време) . Работата со деца секогаш ме исполнува. Секое дете е различно, па работам според потребите на детето. Смиреност, способност во работа со тим, креативност, пружење поддршка, разбирање, критичко размислување... "
"Образовен асистент 2018-2021
Дефектолошки третмани во домашни услови
Работа во приватен центар за рехабилитација и стимулација на детскиот развој ( работата е во тек) "

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 4 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Стручно

Институција: Филозофски факултет-Специјална едукација и рехабилитација

Специјалност: Специјален едукатор и рехабилитатор

Јазици: Англиски, Македонски