Електронска адреса.
Маја Т.

Маја Т.

Бутел, Скопје65 години20 години искуство

"Маја е мајка на три возрасни синови. Смета дека работата на дадилката е
исклучително важна за растот и развојот на детето. Голем љубител на деца и поради
тоа сака да работи со нив, да ги воспитува и да им помага. Во тек со новите начини,
методи и креативни игри поврзани со грижата и образованието на децата. "
Лиценца за негувател - МТСП, 2017

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 20 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: Универзитет Св. Кирил и Методиј, Студии по новинарство

Специјалност: Новинар

Јазици: Англиски, Македонски, Српски