Електронска адреса.
Татјана П.

Татјана П.

Горно Соње67 години10 години искуство

Татјана сака да се грижи за деца бидејќи ја сака оваа дејност. Досега има работено во четири семејства од каде има претходни препораки.Татјана има работно искуство со близнаци. Има исчувано свои пет внуци. Заинтересирана за долгорочен ангажман.
Грижа и нега на едно дете на 1 годишна возраст. Работни обврски: сите работни активности со детето, пресоблекување, подготовка на храна, хранење, едукативни активности согласно возраста, прошетки и пеглање на детска облека. Ангажманот заврши бидејќи детето започна да оди во градинка.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 10 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: „Никола Карев“ - Општа гимназија

Јазици: Македонски, Српски