Електронска адреса.
Gina T.

Gina T.

Кисела Вода, Скопје23 годиниОд 250 МКД за еден час

Здраво! Моето име е Ѓоргина. Барам работа како дадилка. Имајќи во предвид дека сум студентка по психологија, би можела да овозможам игри и вежби за оптимален холистички развој на вашето дете (посебно од 3-5 год)
Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 250 МКД за еден час

Дадилка: незаинтересиран

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Колеџ

Јазици: Англиски, Македонски