Електронска адреса.
Томи П.

Томи П.

Центар, Скопје24 години2 години искуство

Може да работи во втора смена, Работи со близнаци и повеќе деца, Може да патува со семејство, Непушач, Достапен/Достапна за работа во странство.
Работата се состоеше во спроведување образовни интервенции (во рамки на редовната настава и индивидуално) кај дете со дислексија во второ одделение.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 2 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Стручно

Институција: Институт за специјална едукација и рехабилитација, Филозофски факултет

Специјалност: Специјален едукатор и рехабилитатор

Јазици: Англиски, Македонски, Француски