Електронска адреса.
Violeta E.

Violeta E.

Пробиштип47 години22 години искуствоОд 150 МКД за еден час

Барам да чувам деца на возраст до 5 години. Можам да ги чувам во мојот или во вашиот дом во Пробиштип секој работен ден од 07 до 15 часот. Без викенди и празници. Има простор за дополнителен договор.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 150 МКД за еден час

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 22 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Курсеви: Курсеви за дадилки