Електронска адреса.
ivcx d.

ivcx d.

Скопје20 години

Здраво! Моето име е Дајана. Студент сум на психологија и барам работа како дадилка, по можност втора смена. Немам работно искуство, но имам искуство со деца како постара сестра и чување и раснење на децата на роднини.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Дадилка: незаинтересиран

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно