Електронска адреса.
Ненад П.

Ненад П.

Карпош, Скопје23 години3 години искуство

Лесно се снаоѓам во работата со децата, можам да изнајдам заеднички јазик за комуникација и секако да воспоставам правила за работа кои ќе бидат во корист на самото дете. Имам искуство во работата со деца, имам волонтирано во Меѓународното училиште "Нова" и волонтирано во Гаспар центарот. Работено на неколку проекти преку факултетот и неколку надвор од факултетот. Присуствувано на повеќе од 7 вебинари и 2 конференции.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 3 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Универзитет

Јазици: Англиски, Македонски