Електронска адреса.
Алтана Ф.

Алтана Ф.

Аеродром, Скопје24 години2 години искуство

Јас Алтана Филиповска се сметам како одговорна, љубезна и трпелива личност, која сака да работи со деца. Исто така сакам и да готвам и имам искуство со истото.
Дадилка на 7 годишно машко дете.
Припремање на оброк на детето, носење во училиште и земање од училиште. Помош при изработување на домашните задачи. Стекнување на основсни хигиенски навики. Огранизација на слободно време (прошетки, игри, цртање). Работно време: 07:30 - 16:30."

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 2 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: СУГС "Лазар Танев"

Специјалност: Готвач - Угостителски Техничар

Јазици: Англиски, Македонски, Српски