Електронска адреса.
Елизабета Т.

Елизабета Т.

Кисела Вода, Скопје40 години8 години искуство

"Јас сум Елизабета, мајка на три деца и личност на која и претставува особено задоволство да биде дел од процесот на созревање на децата и стекнување на нивните здрави навики.
Како дел од моето долгогодишно искуство во негата и развојот на дечињата се вбројуваат пет фамилии, седум дечиња, осум среќни години работа и успешни детски приказни.
Среќна личност со ведар дух, исклучително вредна и одговорна.
Моето слободно време го исполнувам со фитнес тренинзи, планинарење, кампување во природа.
Мојот ден е секогаш исполнет со убава музика и долги разговори со моите деца. "
"Моето сегашно работно место.
Работно време од 08 часот до 15 часот.
Дел од моите обврски се хранење, нега и хигиена, давање лекарства во одредено време, исполнување на денот на детенцето со разни едукативни и игриви содржини ."

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 8 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: СУГС „Марија Кири Склодовска“

Специјалност: Хемиско-технолошки техничар / козметолог

Јазици: Македонски, Српски