Електронска адреса.
Габриела Х.

Габриела Х.

Скопје22 години1 години искуство

Здраво, јас сум Габриела, имам 22 год и сум студент. Имам големо искуство со деца и одлична комуникација со нив. Барам ваква работа, да се грижам за нив поради тоа што тоа ме исполнува и ме прави среќна.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

1 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Дадилка: незаинтересиран

Искуство: 1 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно