Електронска адреса.
Билјана К.

Билјана К.

Аеродром, Скопје24 години3 години искуство

Моето име е Билјана. Јас сум возрасна жена, барам работа како дадилка за чување на деца. Подготвена сум добро да се грижам и да ги чувам. Имам одредено работно искуство од минатото за чување деца.
Работев 3 години како бејбиситерка на дете од 1 година, го чував и се грижев се до неговата 3та година. Работев наутро од 7.30 до попладне 16.30 додека неговите родители беа на работа. Подготвував оброци за детето, по список и агенда направена од мајката, го хранев, се грижев да е облечен и среден. Го шетав низ населбата и детските паркови, заедно гледавме тв цртани, едукативни емисии, се грижев да му е забавно, боевме, редевме играчки. Исто така се грижев и за неговата едукација во најран развој на детето, со тоа што го учев на изговорот на зборовите.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 3 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: Средно дактилографско училиште

Јазици: Македонски, Српски