Електронска адреса.
Лина Н.

Лина Н.

Карпош, Скопје23 години2 години искуство

"Високата мотивација за работа со деца , во мојата личност зазема големо место. Пред се бидејќи е непрекината и непроменета, од почетокот на моите студии по психологија па се до денес кога веќе имам зрело искуство. Истата е поткрепена од моите црти на карактер како што се емпатијата, отвореноста, човекољубивоста, трпеливоста и креативноста. Токму затоа сметам со моите црти, способности и мотивација можам да помогнам во детскиот развој на мноштво начини , исто колку што и самата работа без разлика дали е едукација или анимација, допринесува и во мојот личен и професионален развој. Детската игра, едукација и развој се тесно поврзани со моите интереси како што се видео анимациите за деца, детскиот хумор, учење преку спорт и слично. Во моето искуство најистакната е работата како образовен асисистент и туторска настава, а со моите компетенции стремам кон ангажман и со типични и со атипични деца, како би можела да запознаам различни работни задачи, потпомогнати со мојата систематичност во приодот и адаптација кон конкретната потреба на детето.
Може да работи во втора смена, Работи со близнаци и повеќе деца, 24/7 бебиситинг
"

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 2 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Универзитет

Институција: Универзитет ,, Св. Кирил и Методиј “ , Институт за психологија -

Специјалност: Филозофски факултет

Јазици: Англиски, Македонски, Српски, Шпански