Електронска адреса.
Сара С.

Сара С.

Велес24 години3 години искуство

"Децата се најмили и најневини можат да ти го направат времето исполнето, да те насмет и да те забавуваат. Јас сум дипломиран психолог. Топла, насмеана, грижлива, чувствителна, комуникативна, енергична, самостојна, полна со разбирање, толерантна кон различности на децата, одговорна, чесна, правична сака да учи, мотивирана и флексибилна.
Досега не сум била во работен однос. Имам искуство во чување на деца на пријатели. Лесно се поврзувам со децата и наоѓам заеднички начин на комуникација."

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 3 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Универзитет

Институција: Универзитет Св. Кирил и Медодиј-Скопје. Филизофски факултет. насока Психологија

Специјалност: Психолог

Јазици: Англиски, Македонски, Француски