Електронска адреса.
Angela P.

Angela P.

Скопје22 години1 години искуствоОд 200 МКД за еден час

Здраво! Моето име е Ангела, студент на специјална едукација и рехабилитција, барам работа за чување на деца, предходно имам чувано детенце со аутизам на 5 годишна возраст, сега сум заинтересирана за работа после 15 часот поради обврските со факултетот.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Плаќа: Од 200 МКД за еден час

Дадилка: заинтересиран

Искуство: 1 години

Работни часови
IIIIIIIVVVIVII
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Универзитет

Јазици: Англиски, Македонски