Електронска адреса.
Весна А.

Весна А.

Кисела Вода, Скопје63 години10 години искуство

Весна има повеќе од 10 години работно искуство со деца во домашни услови. Весна ја работи оваа работа бидејќи премногу ги сака децата и смета дека тие се нешто најмило. Таа има и лично искуство како мајка на возрасни ќерка и син. Толерантна, смирена и лесно прилагодлива личност. Заинтересирана за полно работно време.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 10 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: Димитар Влахов - Струмица

Специјалност: Земјоделски техничар

Јазици: Македонски, Српски