Електронска адреса.
Ivana M.

Ivana M.

Аеродром, Скопје22 годиниОд 180 МКД за еден час

Здраво! Моето име е Ivana. Јас сум студент и Барам работа како дадилка за максимум 4 саати дневно. Немам формално искуство со деца освен чување на мојата мала братучетка уште од нејзиното раѓање. Заинтересирана сум за оваа работа бидејќи многу сакам дечиња и многу сакам да поминувам време со нив, преку игра и смеа. Јас сум насмеана, позитивна и многу внимателна, Аеродром, Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 180 МКД за еден час

Дадилка: заинтересиран

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Универзитет

Јазици: Англиски, Македонски, Француски