Електронска адреса.
Тања И.

Тања И.

Гази Баба, Скопје58 години10 години искуство

Татјана има повеќе од 10 годишно работно искуство со деца во дејноста, најчесто од 8 месеци до 3 годишна возраст. Главни обврски кои ги извршувала биле директно поврзани со бебето и дополнително лесни домашни обврски во однос на домаќинството. Заинтересирана за полно работно време и дополнителен бебиситинг по потреба на родителите. Смирена личност која сака да работи со деца бидејќи целосно ја исполнуваат. Татјана е активен возач и може да патува во кој било дел од Скопје. Мајка на двајца возрасни синови.
Последно работно искуство: грижа, нега и едукација на 3,5 годишно дете. Преземањето на детето од градинка во 12 часот, подготовка на ручек, играње, хранење и заспивање во домот, пеглање, средување на лесни домашни обврски, будење на детето и прошетка. Во меѓувреме се роди уште едно дете во семејството. Обврските во однос на второто дете беа: пресоблекување, подготовка на храна, хранење, бањање и прошетки.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 10 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

 

До 3 деца

Образование

Стручно

Институција: Виша Педагошка

Специјалност: Наставник по математика и физика

Јазици: Англиски, Македонски, Српски