Електронска адреса.
Слободанка П.

Слободанка П.

Кисела Вода, Скопје41 години14 години искуство

Слободанка има 39 години, сака да работи со деца и смета дека волјата и трпението се најважи кога станува збор за работа со најмалите. Има работно искуство во дом на семејство но поголемиот дел од обврските биле насочени кон подготовка на оброци на децата, одржување на нивните алишта и одржување на домаќинството. Таа има лично искуство и е мајка на 14 годишен син.
Работа со полно работно време, работни обврски: набавка на намирници, подготовка на доручек и ручек за детето и родителите, одржување на кујната, одржување на детски алишта, перење, пружење, пеглање, оджување на дневниот простор, прошетка на домашниот миленик.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 14 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: Гимназија - математички смер

Специјалност: Гимназиски техничар

Јазици: Англиски, Македонски, Српски