Електронска адреса.
Мерита С.

Мерита С.

Ѓорче Петров, Скопје30 години3 години искуство

Мерита има работно искуство во дејноста 3 години како дадилка на деца во две семејства во Швајцарија. Сака да работи со деца бидејќи ги сака, обожава да поминува време со нив и да ги подучува. Мерита е комуникативна и отворена личност која брзо се прилагодува во нова средина. Зборува повеќе јазици: албански(мајчин јазик), македонски, англиски и германски јазик. Сака да работи полно работно време.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 3 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: Гимназија ,,Зеф Љуш Марку”

Специјалност: Гимназиски техничар

Јазици: Албански, Англиски, Германски, Македонски