Електронска адреса.
Билјана К.

Билјана К.

Кисела Вода, Скопје56 години26 години искуство

Билјана има 26 годишно работно искуство во градинка како негувателка. Покрај тоа има работено во неколку семејства како дадилка со деца на претшколска возраст, од 9 месеци до тргнување во градинка, односно училиште. Пред се многу ги сака децата, ја исполнуваат, сака да им даде знаење и да ги научи во различни области. Мајка на две возрасни ќерки.
Работа како негувателка во градинка, највеќе во јасли но и во други групи. Работни обврски: нега и пресоблекување на деца, хранење, помош во проодување, анимација на деца, подготовка на приредби за деца, цртање, боење.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 26 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: Завршено средно музичко училиште

Специјалност: Завршени 3 години Педагошки факултет

Јазици: Македонски, Српски