Електронска адреса.
Наташа Ј.

Наташа Ј.

Кисела Вода, Скопје32 години1 години искуство

Мојата мотивација за работа со деца е чувството на исполнетост при работа со нив, позитивната енергија и љубов која тие ја даваат. Карактерни особини: големо трпение, емпатија, искреност, лојалност и оптимистичност. Работно искуство 1 година чување близначиња заедно со уште една дадилка на возраст од 1,5 година и работно искуство со чување дете на 2 години. Хоби ми е пешачење во природа и фитнес, интереси: психологија, здрава исхрана и интереси од областа на логопедија и дефектологија.
Може да работи во втора смена, Работи со близнаци и повеќе деца, Може да патува со семејство

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 1 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: Општа Гимназија - јазичен смер

Специјалност: Дефектологија

Јазици: Англиски, Германски, Македонски, Српски