Електронска адреса.
Mare D.

Mare D.

Аеродром, Скопје60 години8 години искуство

Здраво! Моето име е Маре. Барам работа за Дадилка на бебиња. Имам 8 години искуство. Аеродром, Скопје. Ја чекам вашата порака.

Kontakt tel.: 070 357 396

Javete se ili napisete poraka na viber

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: заинтересиран

Искуство: 8 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно