Електронска адреса.
Катерина Н.

Катерина Н.

Гази Баба, Скопје49 години8 години искуство

Катерина има 8 годишно работно искуство како дадилка во домашни и странски семејства. Максимално е посветена на децата, одговорна и трудољубива личност. Заинтересирана за полно и скратено време.
Грижа и нега на 6 месечно дете до 2 годишна возраст. Работни обврски: подготовка на храна, хранење, пресоблекување, играње, прошетка. Ангажманот заврши бидејќи детето започна да посетува градинка.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 8 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: Средно економско училиште

Специјалност: Економски техничар

Јазици: Англиски, Македонски