Електронска адреса.
Емилија М.

Емилија М.

Скопје30 години7 години искуство

"Јас сум многу позитивна личност...Имам големо искуство со деца,имам две свои деца ,а воедно и искуство како бебиситер 7 години..
работев кај британски амбасадор и полски дипломат..
Секогаш на време сум ги извршувала своите задачи и сум човек од доверба и дискретност.
Секогаш насмеана и со позитивна енергија кон децата.
хоби а и воедно големо познавање на алтернативна медицина."

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 7 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: ССОУ ,,Коле Неделковски"

Специјалност: Maшински техничар

Јазици: Англиски, Македонски, Српски, Француски