Електронска адреса.
Анѓела Б.

Анѓела Б.

Карпош, Скопје24 години3 години искуство

"Анѓела Секуловска е дипомиран, лиценциран психолог.
Од средина на студиите до денес посетува школа за психодрама „Амигдала“ која востановила темел во нејзиното профилирање.
Своето практично искуство го стекнува во ЈЗУ „Универзитетска клиника за психијатрија“, надградувајќи го своето знаење со практични техники.
Во годините зад себе работела како едукатор и асистент на деца.
Автор е на видеа и текстови со психолошка тематика.
Во својата професија е посветена, темелна и мотивирана.
Дај му на детето насмевка, тоа ќе ти ја даде душата-Доситеј Обрадовиќ"
вербална комуникација, препознавање емоции, проценка

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 3 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Универзитет

Институција: Меѓународен Славјански Универзитет

Специјалност: Психолог

Јазици: Англиски, Македонски, Српски