Електронска адреса.
Маре С.

Маре С.

Ѓорче Петров, Скопје65 години10 години искуство

Маре ги сака децатаи целосно ја исполнуваат. Има лично искуство во грижа и нега на свои деца и свои внуци и исто така има грижа на деца на свои роднини и пријатели. Заинтересирана со скратено работно време осле 16 часот, а може и за викенд - со деца на возраст над една ипол година.
целосна грижа и нега на двете внучиња од нивното раѓање до денес

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 10 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: средно економско училиште

Специјалност: економски техничар

Јазици: Македонски, Српски