Електронска адреса.
Соња К.

Соња К.

Аеродром, Скопје69 години14 години искуство

Соња е мајка на двајца возрасни синови. Сака да работи со деца и има слободно време кое сака да го посвети на нивна грижа, нега и едукација. Со нејзината работа сака да помогне на семејствата во раниот детски развој на нивното најмило. Заинтересирана за полно и скратено работно време со деца над 2,5 години.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 14 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: СУГС „Марија Кири Склодовска“

Специјалност: Хемиски техничар

Јазици: Македонски, Српски