Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Чување деца

  • Може да работи во свој дом

  • Може да работи со инвалиди

  • Може да работи со миленичиња

  • Може да оди надвор со деца

  • Може да пазари

  • Може да готви

  • Може да чисти

  • Има возачка дозвола

  • Има автомобил

  • Не пуши

 

Би работел со

  1. Бебиња, 0-1 години

  2. Мали деца, 2-3 години

  3. Предучилишни деца, 4-6 години

  4. Ученици, 7-11 години

  5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Јазици: Холандски